Home
Hoe gaat het huren?
Historische kostuums
20ste eeuw
Landen thema's
Gelegenheidskleding
Figuranten
Cowboys & Indianen
Halloween
Piraten en Ridders
Dieren
Kinderen
Sinterklaas en Kerst
Fotoalbum
Openingstijden
Contact
Zo vindt u ons
Voorwaarden
Pers

Hoe werkt het huren bij Kledingverhuur Bar Bijzonder?

 

Tijdens de openingstijden kunt u kleding komen passen. Dit kan zonder afspraak. In onze winkel kiest u een leuke outfit uit inclusief accessoires. Voor het aankleden van groepen adviseren wij een afspraak te maken. De afspraak plannen wij dan buiten onze openingstijden. 

 

Huren per onderdeel                                               

Bij Kledingverhuur Bar Bijzonder kunt u voor alles terecht. Mocht u een bril missen bij een outfit, dan kunt u ook hiervoor langskomen. Wij verhuren alle kostuums per onderdeel. Dit is overzichtelijk voor u en u kunt zelf bepalen hoeveel u wenst uit te geven voor een kostuum.

 

Kleding direct meenemen

Als u de kleding na 3 dagen terugbrengt dan kunt u het direct meenemen en betaalt u het huurbedrag en de borgsom (€ 30,00 per reservering). De borgsom krijgt u retour als de kleren op tijd en onbeschadigd teruggebracht worden. Er wordt direct een afspraak gemaakt voor het retourneren van de gehuurde kleding.

 

Reserveren

Het is altijd fijn om op tijd een outfit te hebben voor een feest, toneelvoorstelling of een gala. Bij ons kunt u een kostuum uitzoeken en gratis reserveren. Wij maken, nadat u de kleding heeft uitgezocht, een afspraak om de kleding op te halen. Aan deze gratis service kunt u geen rechten ontlenen: helaas kan er tussentijds altijd iets kapot gaan. Wij stellen u op de hoogte als er onverhoopt iets mocht gebeuren.

 

Gratis parkeren

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid rondom ons pand. U kunt dus altijd uw auto kwijt.