Home
Hoe gaat het huren?
Historische kostuums
20ste eeuw
Landen thema's
Gelegenheidskleding
Figuranten
Cowboys & Indianen
Halloween
Piraten en Ridders
Dieren
Kinderen
Sinterklaas en Kerst
Fotoalbum
Openingstijden
Contact
Zo vindt u ons
Voorwaarden
Pers

De routebeschrijving naar Kledingverhuur Bar Bijzonder

 

Vanuit Wijk bij Duurstede:

Via de provincialeweg N229 rijdt u door tot aan de rotonde richting Langbroek / Werkhoven /Cothen, u neemt de rotonde driekwart. U rijdt de brug over met de bocht mee naar links. De eerstvolgende T-splitsing gaat u rechts. U zit dan op de Willem Alexanderweg en op nummer 25, aan de linkerzijde, zit Kledingverhuur Bar Bijzonder (in het pand bij de pinautomaat).

 

Vanuit Werkhoven / Odijk / Bunnik:

Via de provincialeweg N229 rijdt u door tot aan de rotonde richting Langbroek / Wijk bij Duurstede / Cothen, u neemt de rotonde voor een kwart. U rijdt de brug over met de bocht mee naar links. De eerstvolgende T-splitsing gaat u rechts. U zit dan op de Willem Alexanderweg en op nummer 25, aan de linkerzijde, zit Kledingverhuur Bar Bijzonder (in het pand bij de pinautomaat).

 

Vanuit Langbroek / Doorn:

Via de provincialeweg N229 rijdt u door tot aan de rotonde richting Langbroek / Werkhoven / Cothen, u steekt de rotonde recht over. U rijdt de brug over met de bocht mee naar links. De eerstvolgende T-splitsing gaat u rechts. U zit dan op de Willem Alexanderweg en op nummer 25, aan de linkerzijde, zit Kledingverhuur Bar Bijzonder (in het pand bij de pinautomaat).